Piept De Pui Umplut Cu Ciuperci
Piept De Pui Umplut Cu Ciuperci
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute. Un piept de pui deschis in doua (ca o carte),100 g ciuperci taiate cuburi,,15 g branza mascarpone sau philadelphia,o felie de sunca presata,ulei de masline,usturoi,patrunjel,sare,piper.se caleste usturoiul putin in ulei de masline,se adauga ciupercile.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
O puteti lasa acolo, dar va iese ruloul cu mai multa carne. Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei, apoi se adauga si ciupercile. Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.
Cu un cutit ascutit facem in fiecare bucata o deschizatura pe mijloc, ca un buzunaras, avand grija sa nu sectionam pereti. Între timp, amesteci gălbenuşurile cu un praf de sare şi le baţi cu puţină apă scoţi pieliţa şi crestezi piepţii pe lungime. Dacă vorbim de ciuperci umplute pe bază de legume și brânzeturi, posibilitățile sunt cu siguranță mult mai multe, capabile să satisfacă fantezia și poftele.
In tăietură pui amestecul de morcovi, ceapă şi ciuperci şi prinzi cu scobitori.
Se asezonează cu sare, piper și se prăjește până este gata. Jumatatile de piept de pui se spala si apoi se sterg cu un prosop de hartie. Exact pentru aceste momente aleg varianta mancarurilor rapide, gatite la.
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute. Jumatatile de piept de pui se spala si apoi se sterg cu un prosop de hartie. Un piept de pui deschis in doua (ca o carte),100 g ciuperci taiate cuburi,,15 g branza mascarpone sau philadelphia,o felie de sunca presata,ulei de masline,usturoi,patrunjel,sare,piper.se caleste usturoiul putin in ulei de masline,se adauga ciupercile.
Ciuperci umplute la cuptor sunt aperitive extrem de apreciate, o reteta simpla, care nu necesita mare indemanare. Se pune si cate o bucatica de unt deasupra sau se stropesc cu ulei. 1 ora si 30 minute.
Se bat jumatatile de piept de pui cu ciocanul pentru snitele, se sareaza si se pipereaza:
Pieptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne. Cu un cutit ascutit facem in fiecare bucata o deschizatura pe mijloc, ca un buzunaras, avand grija sa nu sectionam pereti. Jumatatile de piept de pui se spala, apoi cu un cutit foarte bine ascutit se taie cate un buzunar.
Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute. In pieptul de pui se face un buzunar pe grosimea lui. Dar vreau sa va spun ca e chiar contrariul… daca urmezi cu strictete pasii din reteta de mai jos, o sa gatesti o rulada din piept de pui si ciuperci senzationala, care o sa arate foarte bine pe masa ta de sarbatoare.
Jumatatile de piept de pui se spala si apoi se sterg cu un prosop de hartie. Le pui să se călească în unt şi adaugi un pahar cu apă, smântână şi vinul şi laşi să fiarbă 10 minute la foc mic. Pieptul se taie in asa fel incat sa obtinem o foaie de carne.
Aceasta reteta de piept de pui cu ciuperci si smantana ma scoate din incurcatura in zilele in care nu am mult timp la dispozitie si ajung tarziu la serviciu.
Introducem umplutura de ciuperci deja pregatita, in acele buzunare si le inchidem cu scobitori. Pieptul de pui se taie ca un buzunar, se adauga sosul cu ciuperci. Savesave piept de pui umplut cu ciuperci for later.
Posting Komentar untuk "Piept De Pui Umplut Cu Ciuperci"